Tjenester
Produktutvikling: Form-Tek har egen utviklingsavdeling hvor vi utfører konstruksjonsoppdrag, og vi bistår våre kunder med design, tegning og plast teknisk støtte.

Maskinering: Form-Tek produserer støpeverktøy i eget maskineringsverksted, og vi forhandler også støpeverktøy produsert i Kina.  Vi bruker CAD / CAM gjennom hele prosessen til ferdig formverktøy.  Med vår Eosint M250Xtended Direkte metall-laser-sintermaskin (DMLS) kan vi produsere nøyaktige formverktøy for mindre serier på meget kort tid.  Vi produserer naturligvis gså gjennomherdede formverktøy for lange serier i våre konvensjonelle verktøymaskiner.

Produksjon:
Form-Tek ordreproduserer sprøytestøpte produkter i thermoplast med vekt fra 0,5 til 1300 gram i støpemaskiner med lukketrykk fra 22 tonn til 330 tonn.  Vi arbeider med alle typer oppdrag innenfor alle typer bransjer, og vi støper også detaljer med formverktøy produsert av andre leverandører. De siste 2-3 årene har vi satset kraftig på automatisering og anser oss derfor konkurransedyktige på pris, kvalitet og levering.

Montering: Form-Tek kan tilby komplette løsninger til våre kunder da vi har en ESD godkjent avdeling for montering av plastdetaljer og/eller sammenstilling av elektronikk
Sertifisering:  IPC-A-610 Certificering Trainer.

Service/oppfølging: I vårt maskineringsverksted utfører vi vedlikehold, service og foretar endringer på støpeverktøy.  Vi kan også ta imot andre typer oppdrag vedrørende maskinering. Kontakt oss gjerne med  din forespørsel.